Join the party

När vi dansar ZumbaPassion by Helena, fylls hela salen av glada människor, i alla åldrar, som ger allt till glödhet lantinamerikansk musik. Det är näst intill beroendeframkallande! Rörelseglädje och svett flödar och hela passet resulterar i positiv energi, hög kaloriförbränning och förbättrad kondition. Slutresultatet blir en glad själ i en sund kropp.

När Zumbapartyt startar upp sätts hela kroppen i rullning, fötterna kommer i rörelse och höfterna gungar. Kom med du också! Våga släppa kontrollen för en stund, ha kul och njut tillsammans med likasinnade positiva människor.

PRIVATPERSONER - Boka in ZumbaPassion på möhippan, födelsedagsjippot, barnkalaset eller på andra event. Ta kontakt för mer information och prisförslag.

FÖRETAGARE - Boka in en friskvårdstimme med ZumbaPassion för din personal, dag- eller kvällstid. Vid ett speciellt tillfälle eller samma tid varje vecka. Ta kontakt för mer information och prisförslag.

Alla olika Zumbaklasser: Zumba Fitness, STRONG by Zumba, Zumba Gold, Zumba Toning, Zumba Core och Glutes (ingår i Zumba Fitness), Zumba Sentao, Zumba Kids och Zumba Kids Jr 

 

Här nedan kan du läsa lite om innehållet i de olika klasserna.

Zumba Loggo Fitness
ZumbaFitness
Är du redo att parta dig i form? Då är ZumbaFitness den klass som passar dig som handen i handsken. Släpp loss till härlig latinamerikansk musik och internationell hits och glödheta rörelser. Innan du vet ordet kommer du i bättre form och din energi ökar. ZumbaFitness är enkelt att utöva, ger snabb effekt och sprider stor glädje.

 

 

Strong By Zumba 1


NYHET!!! STRONG by ZUMBA 

Är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition - givetvis under ledning av musik! Musiken är, som i alla former av Zumba, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

 

 

 

Zumba -gold -logga

Zumba Gold
Är ett enklare pass där du kan lära dig Zumba från grunden.Skapat för deltagare som är nybörjare eller för dig som inte kan göra stora rörelser utan behöver få en lite mjukare anpassad träning, tex om du har problem med rygg, knän eller höfter. Även om träningsformen är lättare än Zumba Fitness så är formeln densamma och med den latinamerikanska musiken lär vi oss danser som bl.a salsa, cumbia, merenque m.m. Tempot varierar vilket gör att du fortfarande får en mycket bra intervallträning med fettförbränning, styrka och balansträning.

 


Zumba Loggo Toning
ZumbaToning
Bygg dina muskler samtidigt som du rockar loss. ”Toningstickan” (en lätt hantel) har en central roll på det här passet. Lär dig använda de lätta maracasliknande hantlarna för att förstärka rytmen och forma din kropp i specifika zoner, såsom armar, lår och magmuskler. ZumbaToning är det perfekta sättet att skulptera sin kropp på ett naturligt sätt till medryckande musik.


Zumba Loggo Kids
ZumbaKids, för barn mellan 7 – 11 år
Den här klassen är det ultimata dans- och konditionspartyt för unga Zumbafans. Här får de spela hög åldersrelaterad musik och släppa lossa tillsammans med likasinnade vänner. Den medryckande musiken får barnen att röra sig helt naturligt. För här handlar det om att vara orädd på dansgolvet, få barnen att inse att det är ok att vara sig själv och dansa loss precis som om ingen såg på.

 

Zumba Loggo Jr
ZumbaKids Jr, för barn mellan 4 – 6 år
Det här är ett dans- och lekparty för barn med små fötter och stora drömmar. Låt småttingarna få en bra start på ett långt och hälsosamt liv. Vi låter barnen vara sig själva och uppmuntrar dem att släppa loss sin inre naturliga energi och nyttja barnens aldrig sinande nyfikenhet på ljud och rörelse. Här hittar barnen en social samvaro, med lek och glädje till åldersrelaterad musik tillsammans med andra barn.

 

Zumba Sentao Logga

ZUMBA SENTAO
Genom att förvandla en stol till en danspartner, stärker det explosiva Zumba Sentao-programmet din core, förbränner kalorier och tonar dina muskler. Revolutionera din konditionsträning med målinriktat motstånd blandat med exotiska rytmer från världens alla hörn. Detta är ett helt nytt träningsprogram där vi arbetar med stolar för att öka styrka, balans, bålstyrka och kondition.